AMERIČKI PLAKARI 3D

       Izrada plakara sa kliznim vratima (kod nas poznati kao američki plakari) jedna je od naših glavnih delatnosti. Ono što naše američke plakare čini posebnim jeste skriveni klizni sistem (villes 2000, italijanske proizvodnje), kojim se postiže pružanje vrata od poda do plafona, bez bilo kakve gornje i donje maske. Sistem je izveden tako da je praktično nečujan.
       Paneli za vrata  mogu biti iz jednog ili više segmenata, pri čemu ti segmenti takođe mogu biti od raznorodnih materijala (univer, staklo, ogledalo, tapet…). Moguć je i izbor samo vašeg unikatnog  motiva za vrata. U tom slucaju, potrebno je da nam priložite fotografiju (po mogućnosti u visokoj rezoluciji), koju mi štampom prenosimo na foliju i lepimo na staklo.
      Vrata mogu posedovati  ukrutne vertikalne i horizontalne lajsne koje su od peskiranog aluminijuma. Takođe, vrata mogu biti izvedena i bez lajsni, pri čemu im se može povećati debljina (do 36mm). Na taj način, formiraju se paneli čistijih formi i savremenog izgleda.  Rukovodeći se zlatnim pravilom dobrog dizajna “manje je više”, ove poslednje  vam posebno preporučujemo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Namestaj Americki plakar M3d-1

Namestaj Americki plakar M3d-2

Namestaj Americki plakar M3d-3

Namestaj Americki plakar M3d-4

Namestaj Americki plakar M3d-5

Namestaj Americki plakar M3d-6

Namestaj Americki plakar M3d-7

Namestaj Americki plakar M3d-8

Namestaj Americki plakar M3d-9

Namestaj Americki plakar M3d-10

Namestaj Americki plakar M3d-11

Namestaj Americki plakar M3d-12

Namestaj Americki plakar M3d-13

Namestaj Americki plakar M3d-14

Namestaj Americki plakar M3d-15

Namestaj Americki plakar M3d-16

Namestaj Americki plakar M3d-17

Namestaj Americki plakar M3d-18

Namestaj Americki plakar M3d-19

Namestaj Americki plakar M3d-20